Lage mat i steinovner

På dette kurset får deltakerne en innføring i grunnleggende kunnskap og ferdigheter til å lage enkle og spennende retter ute i naturen. Dette er et flott alternativ til den tradisjonelle pølsa! Deltakerne lærer å tilberede mat ved hjelp av ulike metoder som 7-steinsovn, kokegrop, stekeheller og båloppheng. Å lage mat ute gir unike opplevelser og minner.

Vi fokuserer på at tilberedningen skal være både enkel og rimelig, slik at det kan integreres i en travel hverdag. Tidligere har jeg hatt stor suksess med en variert målgruppe på dette kurset! Deltakerne har vært fra skoler, barnehager, rehabilitering/habilitering, psykisk helse- og rus, speidergrupper, Røde Kors, og mange flere. Kurset passer for alle som har lyst til å utforske matlaging ute!

Varighet: 5 timer (Eller etter avtale)

Sted: Etter avtale

Pris: 6000 kr + reise/ overnatting. I tillegg kommer kr 200 pr deltaker

Film: Se film fra et av bålmatkursene med nettverket i utendørsterapi